Daan Robbrecht/ maart 8, 2018/ Uncategorized/ 0 comments

Nog voor de eerste namen van Repmond Rock 2018 worden bekendgemaakt, laten de organisatoren al een eerste nieuwtje los. De 25ste editie van het festival, dat plaats zal vinden op 22 en 23 juni 2018, zal voorafgegaan worden door een 14 daagse radio-marathon.

De uitzendingen vanuit het hart van Rupelmonde starten op 10 juni en lopen non-stop door tot het einde van het festival op 24 juni. Iedereen in Groot-Kruibeke zal kunnen luisteren via Fm. Technisch wordt de ploeg van Repmond Rock gesteund door RBS-radio uit Zele. De vroegere medewerkers van radio Barbier nemen een groot deel van de inhoud voor hun rekening.

Woordvoerder Guy Laureys laat weten dat de radio niet alleen een promostunt is voor het jubilerende festival, maar vooral ook een lokaal en interactief karakter moet hebben. In aanloop naar de drukke Kruibeekse zomer krijgen daarom alle evenementen, organisaties en verenigingen de mogelijkheid om zichzelf en hun activiteiten in het daglicht te stellen. Voor de medewerkers van radio Barbier is dit meteen ook, met het oog op de toekomst, de ideale gelegenheid om kennis te maken met dit nieuwe radio-platform.

Repmondrock radio wil bovendien ook geen reclame-radio zijn. Slechts enkele adverteerders zullen de kans krijgen om zich te laten horen. Voor het muzikale menu is er gekozen voor een zo breed mogelijke doelgroep. Vooral popmuziek uit de laatste 4 decennia zal aan bod komen. Dat er her en der een Repmondrock- sausje zal te vinden zijn, is overduidelijk. Eerstdaags zal het wel en wee van Repmondrock Radio te volgen zijn via social-media. De organisatoren willen immers een zo groot mogelijke inbreng van de bewoners van Groot-Kruibeke voor dit radiogebeuren. Wedstrijden, verzoekjes, lokale info, dj mix-contest,… aan alles wordt gedacht. Lokale presentatoren, dj’s of mensen die aan dit project willen meewerken, kunnen nog contact opnemen met Repmond Rock. In elk geval is dit een mooie dankuwel van de organisatoren aan al die trouwe bezoekers van Repmondrock van de afgelopen 25 jaar.

Share this Post

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>
*
*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.