Daan Robbrecht/ maart 28, 2018/ Uncategorized/ 0 comments

We vallen direct met de deur in huis en openen met een klepper van formaat! Gers Pardoel komt naar Repmond Rock ! Op zaterdag 23 juni komt de ideale schoonzoon van Nederland al zijn hits spelen op ‘t Eilandje.

Midden maart heeft Gers Pardoel de Lotto Arena tweemaal uitverkocht. De klasbak is bekend van zijn vele hits als ‘Bagagedrager’, ‘ik neem je mee’, ‘Louise’ én van zijn fantastische prestaties in het VTM-programma Liefde voor Muziek. Kan jij ook niet wachten tot de zomer? #RepRock18

Share this Post

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>
*
*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.