Daan Robbrecht/ maart 14, 2019/ Uncategorized/ 0 comments

K1D, een 27 jaar oude Belgische rapper met Senegalese roots is geen onbekende voor iemand die de Belgische hip-hop scene volgt. Na een druk jaar met 2 EP’s, zijn debut project ‘High Hopes’ in januari en het vervolg ‘Peter Pan Syndrome’. De videoclip van zijn laatste single ‘Yoshi’ werd gerealesed op Clash Magazine.

Ondertussen speelde K1D mee als support act voor verschillende grote internationale artiesten zoals Rejjie Snow, Kirk Knight, Jazz Cartier en Russ. Ook solo speelde hij op de grotere festivals in de BeNeLux zoals Pukkelpop, Gent Jazz en Fire Is Gold. K1D rapt ook mee in de officiële soundtrack van het basketbalspel NBA 2K18. De soundtrack en de hoge streamingcijfers leidde tot de goedonthaalde COLORS Berlin sessie.

In 2019 zal K1D zeker bekend worden bij het brede publiek, met de release van meer singles en videoclips.

Must see op Repmond Rock dus !


						
                        
            
Share this Post

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>
*
*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.