Daan Robbrecht/ maart 14, 2019/ Uncategorized/ 0 comments

Maak plaats voor Omdat Het Kan Soundsystem! Hij begon met een serie mixtapes op Soundcloud, waar hij elk mogelijk muziekgenre dooreen haalde: van Samson & Gert naar Beyonce en terug naar Coone. Er is geen genre ter wereld dat deze muziekale genie niet kan of wil mixen.

Nadat hij wereldbekend werd op Instagram door zichzelf bij de grote celebs der aarde te photoshoppen (Barack Obama, Kanye West, …) heeft Average Rob een nieuw doel: België en alles daarbuiten veroveren als MC van Omdat Het Kan Soundsystem.

Het duo heeft al op The Hive van Rock Werchter gestaan en sindsdien zijn ze niet meer te stoppen. Een reactie van Humo: “De meest zotte en het meest wilde performance ooit op Rock Werchter was de nu al legendarische set van Average Rob en Omdat Het Kan Soundsystem in The Hive. De geruchten gaan zelfs rond dat Koning Filip een traantje wegpinkte tijdens de hitsingle ‘Kusje aan je mama’.

The boite has only just begun.

Share this Post

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>
*
*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.