Daan Robbrecht/ maart 19, 2019/ Uncategorized/ 0 comments

Een goeie Gentse gast met een zeer brede en kwalitatieve muzieksmaak. Hij houdt enorm veel van marcellekes, dansende vrouwen, franse chansons, het betere danswerk, vinyl, onnozeliteiten en zwarte muziek. Soul, funk, swingjazz, rock n roll, (deep) house, electro, hiphop, drum n bass, disco en reggae komen allemaal aan bod in zijn sets. Sinds het jaar 2000 is Shizzle bezig met het verzamelen van vinyl, het organiseren van eigen concepten en draaien op feesten klein of groot! Sinds 2008 speelt hij jaarlijks met veel enthousiasme voor Pole Pole en is hij tevens resident dj voor Kunstencentrum Vooruit, Dok, White Cat, Charlatan en GirafAap.

‘Altijd groovy, altijd funky, altijd feest met je boy shizzle, ‘n wildebeest!’

Share this Post

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>
*
*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.