Festivallocatie: Mercatoreiland (kruising Kasteelstraat/Nederstraat, 9150 Rupelmonde

Zomerbar vrijdag 22 juni 2018 (GRATIS):
 – Linde Merckpoel & Johnny DC
 – Looz It

Repmond Rock zaterdag 23 juni 2018:
16u00 Booski
16u30 Sons
17u10 Looz It
18u20 Blu Samu
19u00 Looz It
21u00 Gers Pardoel
22u00 Louis XIV
23u00 Vive La Fête
00u00 Soul Shakers
01u00 Merdan Taplak
02u00 Jeroen Delodder

 

 
EARLY BIRD: €11 (tot en met 31 mei)
 
LAZY BIRD: €15 (tot en met 21 juni)
 
SLEEPY BIRD: €18 ADK 
 

Parking: Er is weinig parkeerruimte in Rupelmonde. Wij raden u dan ook aan met de fiets (fietsenstalling aanwezig) of met de gratis BOB-bus te komen (info hieronder).

BOB-bus: Op zaterdag kan je gratis gebruik maken van de BOB-bus…met dank aan gemeenten Kruibeke en Temse.
Regio Melsele/Zwijndrecht kan de hele dag de BOB-bus nemen die stopt in Bazel, Kruibeke en de tramterminus Melsele/Zwijndrecht.
De juiste uren van de BOB-bus vind je HIER.
Regio Temse kan overdag de bus nemen (https://www.delijn.be/nl/routeplanner/) en ‘s avonds rijdt de BOB-bus je naar huis via Steendorp, Temse, Velle, Tielrode en Elversele.
De juiste uren van de BOB-bus vind je HIER.

Overzetboot: De veerdienst Bazel – Hemiksem zal op zaterdag 23 niet beschikbaar zijn. Dit door werken aan de vlotpontons. Veergebruikers kunnen als alternatief de veerdienst Hoboken – Kruibeke gebruiken.

Praktisch:

 • Enkel personen met een geldig en niet beschadigd toegangsbandje worden toegelaten tot het festivalterrein.
 • Kinderen jonger dan 10 jaar mogen gratis binnen als de volwassen begeleider die hen vergezelt deze leeftijd kan aantonen. Kinderen tussen de 10 en 16 jaar betalen de reguliere prijs en krijgen enkel toegang tot het festivalterrein als ze vergezeld zijn door een volwassen begeleider.
 • Bescherm uw oren! Ondanks het feit dat de organisatie haar best doet het geluidniveau binnen de normen te houden zijn tijdelijke pieken in geluid mogelijk en we raden dus iedereen aan zich op voorhand te voorzien van de nodige efficiënte en kwalitatieve oorbescherming en deze ook te dragen. Blijf zoveel mogelijk uit de buurt van de boxen en gun uw oren de nodige rust. De organisatie acht zich niet aansprakelijk bij tijdelijke of blijvende gehoorschade. Gratis basis oorplugs zijn verkrijgbaar bij de organisatoren.
 • Op het terrein zijn er voldoende bankcontactpunten voorzien. Laat je cash thuis en betaal gemakkelijk met je bankkaart.
 • Volgende zaken mogen niet binnengebracht op het festivalterrein: dieren (behalve voor personen met een handicap), camelbags, alcohol, blik, flessen (plastiek en glas), (professioneel) audiovisueel materieel en elk voorwerp dat door de organisatie als gevaarlijk wordt beschouwd.
 • Het is niet toegelaten om drank en/of eten gekocht op het festivalterrein mee buiten het festivalterrein te nemen.
 • De wet verbiedt om sigaretten of alcohol te verkopen/serveren aan mensen jonger dan 16 jaar (voor sterke drank is dit 18 jaar). vzw Repmond Rock heeft deze wettelijke bepaling duidelijk toegelicht aan alle medewerkers en standhouders en vraagt hen deze regelgeving na te leven. Bij twijfel mogen ze de verkoop weigeren. U mag uit eigen beweging op basis van uw identiteitskaart (en enkel op basis hiervan) de verkoper/serveerder aantonen dat u wel de vereiste leeftijd hebt. We werken ook met polsbandjes met kleurcodes op basis van leeftijd. 
 • Drug-en wapenbezit is bij wet verboden, de ordediensten zullen gewaarschuwd worden door de organisatie bij een vermoeden.
 • Er mag geen handel gedreven worden op en rond het festivalterrein, zonder formele toestemming van de organisatie. Indien artiesten promomateriaal verkopen(cd’s, t-shirts en andere goodies) dan doen ze dat in eigen beheer, met goedkeuring van maar los van Repmond Rock vzw.
 • Aan de ingang van het festivalterrein staan borden waar u de aankondigingen en affiches voor een evenement kwijt kan. Het is verboden te flyeren/affiches aan te brengen op de festivalsite.
 • De organisatie is niet verantwoordelijk voor diefstal of ongevallen op en rond het festivalterrein.
 • De organisatie behoudt zich het recht om wie de regels overtreedt of de richtlijnen negeert de toegang tot het festivalterrein te ontzeggen. Tickets worden in dat geval niet terugbetaald.
 • Er is permanent een hulppost van het Rode Kruis aanwezig. Dus als het even tegenzit, spreek dan één van de medewerkers (herkenbaar aan het Repmond Rock shirt) aan. Zij wijzen u graag de weg.
 • De organisatie voorziet GEEN campinggelegenheid.
 • Wanneer je het terrein betreedt, ga je akkoord dat er foto’s van jou kunnen verschijnen op de website of onze sociale media.