Repmond Rock Plus

Meer dan 30 jaar na “Ik schreeuw het van de daken” zingt iedereen deze klassieker nog steeds mee. Naast deze hit heeft Yves uiteraard nog heel wat andere knallers in zijn repertoire: “Café De Zwaan”, “Waar zijn die handjes” en “Waar is mijn vleeskroket” zijn maar een kleine greep uit Yves’ rijke ambiancerepertoire. Kortom voor leute en plezier moet je naar Repmond Rock Plus komen, een GRATIS festival voor mensen met een beperking. 

 

Op vrijdag 15 september organiseert PDK plus in samenwerking met Repmond Rock een muziekfestivalletje voor mensen met een verstandelijke beperking te Rupelmonde. De eerste geslaagde editie vond al plaats in 2019. Door de coronatoestanden heeft het een tijdje geduurd vooraleer we terug een evenement konden organiseren.

 

Maar hier zijn we weer om jullie te entertainen! Aangezien veel personen van ons doelpubliek op vrijdagnamiddag in een school, voorziening verblijven kan dit wel eens het ideale uitstapje worden voor de klas / school / leefgroep/woning.

 

Eind augustus/begin september zullen wij met meer uitgebreidere praktische info komen. Laat ons al even weten op pdkplus@pdkplus.be of jullie graag komen en met hoeveel personen dit ongeveer zal zijn. 

Deze info graag verspreiden onder begeleiders/netwerk van ons doelpubliek. Je kan ook onze facebookberichten delen.

 

Alvast bedankt en wij hopen op een mooie nazomer met Yves Segers!

 

Meer info of je inschrijven? Laat ons weten via pdkplus@pdkplus.be

Artikel in Het Nieuwsblad!

Wil je meer weten? Check onze socials!