fbpx

OVER

Repmond Rock VZW is sinds 1992 hét gezelligste muziekfestival van het Waasland en omstreken.

Wat toen begon als bescheiden lokaal festival op het feestweekend van scouts Rupelmonde, is 30 jaar later uitgegroeid tot een toonaangevend 2-daags festival! Jaarlijks zakken er zo’n 2000 mensen per festivaldag af naar het pittoreske mercatoreilandje in Rupelmonde. Dit telkens dankzij een uitmuntende selectie van en afwisseling tussen bands en DJ’s.


Zowel rap, Rock, pop, techno, house, reggae passeren de revue en maakt het een festival voor ieder wat wils en is dus een festival voor de gehele familie. Ook wordt er door middel van sponsoring voor gezorgd dat de tickets voor het publiek zo goedkoop mogelijk aangeboden worden om het toegankelijk te maken voor iedereen.


Sinds enkele jaren wordt er op vrijdag een gratis zomerbar georganiseerd waarbij niet de minste DJ’s op het podium staan. Zo kon je onder andere Amber Broos, Average Rob & Omdat het kan soundsystem en Discobaar A Moeder al gratis bewonderen. 


Op zaterdag is het de echte festivaldag en opent de winnaar van de talent contest met daarna een alternatieve rock/pop/reggae/rap band om dan de boel te doen ontploffen met twee bekende bands en wordt er afgesloten met bekende DJ’s.


Vergeet zeker en vast niet onze socials te checken!