fbpx

INFO

HEEN EN WEER NAAR REPMOND ROCK

Met de fiets of te voet

Woon je in de buurt? Kom dan met de fiets of te voet, dat is gemakkelijk én sportief. Zodra je het festivalterrein nadert, gelieve dan de wegwijzers te volgen naar de inkom, die zich zal bevinden aan de CNR loods via de Dijkstraat. De fietsenstalling bevindt zich vlak naast de inkom.

Met de elektrische deelfiets

Gebruik je liever een Donkey deelfiets? Ideaal want aan de kerk van Rupelmonde is een staanplaats voor de deelfietsen.

Met de auto

Kom je toch met de wagen, dan kan je parkeren op onze parking. Deze bevindt zich in het verlengde van de Dijkstraat en zal aangeduid staan met pijlen.   

Met het openbaar vervoer
Rupelmonde kan je bereiken met de bussen 93, 95, 97 en 99 van DeLijn vanuit Sint-Niklaas of Linkeroever. Het dichtstbijzijnde treinstation is dat van Temse. Ook van daaruit kan je met de Lijnbus of de pendelbus tot het festival geraken. Het festival is op wandelafstand van de bushalte aan de kerk van Rupelmonde

FAQ

Het festival gaat door op het Mercatoreilandje in Rupelmonde. Dit terrein bevindt zich tussen de Kasteelstraat en de Nederstraat. Zodra je het festivalterrein nadert, gelieve dan de wegwijzers te volgen naar de inkom, die zich zal bevinden aan de CNR loods via de Dijkstraat.

Kinderen zijn welkom, maar weet dat een festivalterrein geen optimale omgeving is voor erg jonge kinderen. Voor kinderen vanaf 10 jaar is de inkom betalend. Kinderen jonger dan 12 moeten in het gezelschap zijn van een ouder of begeleider

We doen de nodige inspanningen zodat ook mensen met een beperking van ons festival kunnen genieten. Zo zijn er gereserveerde parkeerplaatsen en is er een aangepast toilet. De weg naar het festival is toegankelijk voor iedereen. De toegankelijkheid op het festivalterrein is wel afhankelijk van het weer. 

Op vrijdag openen we om 16u00 de deuren van onze gratis zomerbar die dan transformeert naar een groots feest met onder andere Discobaar A Moeder. Om 02u00 stopt de muziek

Op zaterdag gaat het festivalterrein open om 15u00 en geniet je van een gevarieerd programma. De muziek stopt dan om 03u15.

Er zijn 2 pendelbussen voorzien. Een vanuit Elversele en de andere vanuit Melsele. Alle details en uren vind je hier.

We raden aan om met de fiets te komen of gebruik te maken van de gratis pendelbussen. Kom je toch met de auto, dan kan je parkeren op de parking die zich bevindt aan de Dijkstraat.

Ja, een beperkt aantal tickets zijn te verkrijgen zijn aan de kassa. Hiervoor betaal je €25,00. In voorverkoop betaal je €20,00 + transactiekosten.

Op zaterdag 16 september is het VIP-gedeelte uitsluitend voor partners en sponsors. Voor vrijdag zijn er wel VIP-tickets beschikbaar voor iedereen. Deze kosten €100 + transactiekosten. Je geniet dan van een all-in formule.

Nee, er zijn geen kampeermogelijkheden. 

Meer updates? Check onze socials!

banner praktische info