GUESS WHO’S BACK?

Na twee stille jaren is er voor veel Wase feestvierders opnieuw licht aan het einde van de tunnel. Ook Repmond Rock is terug van nooit weggeweest. Al verandert ook heel wat aan deze nieuwe editie. Een nieuwe datum en een vernieuwd festivalterrein geven ons de kans om Repmond Rock opnieuw uit te vinden.

 

Op vrijdag 16 september en zaterdag 17 september 2022 organiseert Repmond Rock opnieuw een festival voor jong en oud. Dit in samenwerking met Scouts Rupelmonde en Gemeente Kruibeke, maar ook met jou!

 

Al meer dan 25 jaar lang trekt Repmond Rock zo’n 3.000 bezoekers op het historische Mercatoreiland. Deze editie maken we dat opnieuw waar en mag je rekenen op straffe DJ’s, bands, verlichting en een gezellige aankleding van het festivalterrein.

 

NIEUWE LOKALEN

Repmond Rock helpt Scouts Rupelmonde met de afwerking en uitbreiding van veilige lokalen voor de jeugd van Rupelmonde. De winst van vorige en komende edities gaat naar dit nobele doel.

De voorbije edities hebben hun vruchten afgeworpen, want de eerste fundamenten van het nieuwe lokaal zijn sinds een paar maanden zichtbaar. Dit geeft ons alleen nog maar meer goesting om te blijven organiseren en  om de laatste broodnodige centen voor en met de Scouts in het laatje te brengen.